Glenarm Road
Hackney E5

Charlotte and Will are a very dynamic couple full of enthusiasm and ideas for their new home.
The kitchen was a new extension to the house leading into the garden. Both Charlotte & Will love cooking and they wanted a beautiful yet practical kitchen.
They wanted to experiment with textures and have a sleek handleless kitchen. To achieve this, we used a concrete effect melamine with dark grey interior with the pink Salmon colour for the walls chosen by Charlotte. We completed the sleek look with walnut shelving and wall units creating a lovely contrast with the Silestone worktop and cladding Desert island.

PROJECT FEATURES: Kitchen

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google