Salvin Road
Putney SW15

This space was a large area that required lots of TLC! The client inherited a white magnet kitchen that they really disliked. The brief was to create a social space keeping the traditional feel of the property. We introduced lightly patterned tiles to compliment the navy blue and grey shaker lacquered doors with the copper handles to bring the sparkle into the kitchen. The oak inserts were to compliment the lovely dining table.
We created a separate coffee area with a broom cupboard on the side, the tall housings hid the larders, fridge, freezers and, of course, D/W and W/M.
The island was just over 3 metres long. It’s a gorgeous island with the Bora hob and lots of accessories including built in bins, spice racks, baskets and more. The icing on the cake was the gorgeous Tom Dixon lights in copper – highlighting the simplicity of the Dekton Vienna worktop!

PROJECT FEATURES: Kitchen

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google